Makaron Lizza Low Carb 250g
Opis
Makaron Low Carb Lizza to kolejny produkt urozmaicający dietę niskowęglowodanową lub ketogeniczną.
Nie musisz już rezygnować z makaronu bo Spirelli Low Carb Lizza ma o 42 % mniej węglowodanów niż tradycyjne makarony.
Sposób przygotowania: Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu. Gotuj 6-7 minut mieszając co jakiś czas. Po odcedzeniu dodaj sos lub ulubione dodatki. Spirelli może być również składnikiem zapiekanki makaronowej.
Składniki: Mąka lniana złocista 36,6%, mąka ryżowa pełnoziarnista, mąka fasolowa, woda.
Wszystkie surowce pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Wyprodukowane w Niemczech.
Produkt Bezglutenowy. Odpowiedni dla Vegan.
Wartości odżywcze | na 100 g. |
Energia | 1396 kJ / 332 kcal |
Tłuszcz | 5,2 g |
- w tym tłuszcze nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 41 g |
- w tym cukier | 2 g |
Błonnik | 16 g |
białko | 23 g |
Sól | 0,1 g |