wartości odżywcze | na 100 g |
---|---|
energia | 1353kJ / 322kcal |
Tłuszcz | 4,9g |
-w tym: nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g |
węglowodany | 39g |
-z których cukrów | 1,9g |
-w tym alkohole wielowodorotlenowe | - g |
błonnik | 15g |
białko | 23g |
Sól | 0,05 g |
Spaghetti Low Carb 250 g
Dostępność:
brak towaru
Opis
Makaron Spaghetti Keto - niskowęglowodanowa alternatywa klasycznego włoskiego dania.
Miło nam powitać popularnego klasyka w naszej ofercie. Czy to z sosem pomidorowym, (wegetariańskim) bolognese czy pesto - nasze spaghetti zawsze smakuje dobrze. Doskonała i świadoma alternatywa dla konwencjonalnego makaronu dająca dużo przyjemności.
Nasz Makaron Low Carb Spaghetti zawiera do 45% mniej węglowodanów niż tradycyjny makaron z semoliny z pszenicy durum, a jednocześnie zapewnia dokładnie taki smak, jakiego potrzebujesz do swoich ulubionych dań z makaronu!
Składniki: mąka lniana złocista 35,5%, mąka ryżowa razowa, mąka fasolowa, woda.
Wszystkie surowce rolne pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Wartości odżywcze: