Spaghetti Low Carb 500 g
Opis
Jeden z podstawowych składników kuchni włoskiej makaron Spaghetti w wersji Low Carb. Do przygotowania popularnego dania w zgodzie z zaleceniami diety Low Carb i Keto.
Składniki: Białko PSZENNE, Białko Grochowe, Mąka PSZENNA, BIAŁO JAJA, BŁONNIK PSZENNY, błonnik akacjowy, stabilizatory: guma guar, babka płesznik.
Wartości odżywcze |
na |
w porcji |
100g |
50g |
|
Energy |
307 Kcal |
154 Kcal |
1285 KJ |
643 KJ |
|
Tłuszcze |
3.00g |
1.50g |
- w tym nasycone |
0.90g |
0.45g |
Węglowodany |
25.00g |
12.50g |
- w tym cukry |
0.80g |
0.40g |
Błonnik |
30.00g |
15.00g |
Białko |
30.00g |
15.00g |
Sól |
0.55g |
0.28g |
- w tym sód |
220mg |
110mg |